Clubhuis

Onze vereniging beschikt over een clubhuis met een kantine en winkeltje. Ook is er een toilet.
Het adres is Tuingouw 1, 1352 GZ Almere.

In het tuinseizoen streven wij ernaar om in ieder geval het toiletgedeelte zo vaak mogelijk open te houden. Dit is echter afhankelijk van de aanwezigheid van een vrijwilliger. Leden kunnen zien of het clubhuis open is aan een vlag die bij de ingang wordt opgehangen.

De kantine is in ieder geval op woensdag en zaterdag geopend en hetzelfde geldt voor het winkeltje. In het tuinseizoen zijn de openingstijden over het algemeen iets ruimer.

De kantine
In de kantine zijn de gebruikelijke consumpties verkrijgbaar, zoals koffie, thee, frisdrank, koeken, chips, nootjes, enzovoort. In het zomerseizoen wordt er ook ijs verkocht. Sterke drank wordt niet geschonken.

De winkel
In de winkel worden uiteenlopende zaken verkocht, waaronder tuinzaden, pootgoed, tuinaarde, koeienmestkorrels, kalk, culterra, gaas, tuinpalen, worteldoek, klein gereedschap, enzovoort.

De beheerder van de winkel is Amy van Diest - Schuddeboom. Zij is regelmatig op de tuin aanwezig.

Corona
In verband met de corona-pandemie is onze vereniging gedwongen om vooralsnog de kantine volledig te sluiten. Uiteraard zijn Fred Kerkhof en Amy Van Diest regelmatig aanwezig, maar zij mogen geen mensen van koffie voorzien etc. Mocht je toch zaken uit de winkel willen hebben, dan kun je contact met Amy opnemen via de mail of haar telefoonnummer 0648345443. Je kunt dan een afspraak maken om spullen op te halen.
Zodra er weer mogelijkheden en/of versoepelingen zijn, dan laten wij het jullie uiteraard zo snel mogelijk weten.

Copyright © V.T.V. De Gouwen - 2021