Zadengidsen

De nieuwe zadengidsen voor 2022 van de firma’s Garant en Van der Wal zijn binnen. Je kunt een exemplaar halen bij ons clubhuis op de Tuingouw 1 in Almere Haven. Wij zijn op zaterdag en woensdag aanwezig tussen 10.00 en 16.00 uur. (Behalve als er geen tuinders zijn, dan gaan ook wij weer naar huis).

Bestellen via de bestellijst van Garant of van der Wal heeft voor jou als tuinder voordelen. Bij Van der Wal krijgt je 10% korting op de totale bestelling (inclusief aardappelen) en geen verzendkosten. Bij Garant is dat niet het geval, maar het scheelt je de verzendkosten, omdat de zendingen in één keer naar de vereniging worden gestuurd. Via de websites zijn er vaak nog meerdere keuzes mogelijk dan die in de gidsen staan.

Overigens kun je het hele jaar door van beide merken de zaden blijven kopen in het winkeltje. De afgelopen jaren hebben wij ook gezorgd voor voorraden pootaardappelen en pootuitjes. Dit jaar gaan we dat helaas niet meer doen; we hebben afgelopen jaar te veel moeten weggooien en dat is een te groot financieel risico voor de vereniging.

Je kunt de uitgeprinte bestellijst(en) tot 1 januari 2022 inleveren. Indien de kantine gesloten is, dan graag inleveren via de brievenbus.
Mailen mag ook: print de bestellijst uit, vul hem in en scan hem vervolgens op je computer. Stuur de scan als PDF-bijlage naar [email protected]

Zaadprijs Courant Van der Wal

Bestellijst Van der Wal

Bestellijst aardappelen Van der Wal

Bestellijst Garant

Bestellijst aardappelen Garant

Copyright © V.T.V. De Gouwen - 2022